Rólunk

Örömmel mutatjuk be Önöknek a Hoteche márkát, mely szerszámok széles palettáját kínálja a barkácsolás szerelmeseinek. A Hoteche egy új, izgalmas színfolt a hazai piacon, a magas minőség és a megfizethetőség tökéletes ötvözetét nyújtja.

A Hoteche eszközök kifejezetten a ház körüli munkákhoz és hobbi projektekhez lettek tervezve. A márka több ezres kéziszerszám kínálata, elektromos gépei és saját akkus platformja minden barkácsolási igényre képes választ adni. A Hoteche segítségével megélheti a barkácsolásban rejlő örömöt és kreativitást.

A Hoteche márka magyarországi forgalmazója, a Wolker Kft. több, mint 20 éve van jelen a hazai barkácseszköz nagykereskedelemben. Célunk, hogy a barkácsolás szerelmeseinek lehetőséget adjunk a minőségi szerszámok használatára anélkül, hogy az túlzottan megterhelné pénztárcájukat. Több évtizedes tapasztalatunk alapján olyan márkát kerestünk, ami tökéletesen illeszkedik a magyar vásárlók igényeihez: egyszerre kínál kiváló minőséget és megfizethetőséget. Hosszas kutatás és tesztelés után lettünk a Hoteche márka legfőbb importőre, ami kiváló minőségével, megbízhatóságával és ár-érték arányával kiemelkedik a piacon.

A Hoteche gyártója az egyik legnagyobb kínai szerszámcég Ningbo-ban. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a szerszámok gyártása és forgalmazása terén, ezerféle kéziszerszámtól kezdve az elektromos szerszámokon, kerti szerszámokon és hegesztési eszközökön át. Termékeinket több, mint 100 országban értékesítik.

Hitünk a márkában és felelősségvállalásunk olyannyira erős, hogy 3 év importőri garanciát biztosítunk minden – partnereinken keresztül - általunk forgalmazott Hoteche termékre. Bízunk benne, hogy a Hoteche eszközök segítségével Ön is könnyedén megvalósíthatja álmait és projektjeit anélkül, hogy a minőség vagy a költségek miatt aggódnia kellene.

Legyen része Ön is a Hoteche közösségének és fedezze fel a minőség és megfizethetőség új dimenzióját! Termékeinket kiskereskedő partnereinknél vásárolhatja meg: Online a www.barkacsoazis.hu -n, vagy kiemelt Hoteche Gold Klub kereskedő partnereinknél. 

Partnereink

Köszönjük, hogy a Hoteche-t választja!